World Snow Day Busteni

Pe data de 22 ianuarie 2012, în 39 de ţări si 225 de locatii din întreaga lume se sărbătoreşte “World Snow Day” sau Ziua Mondială a Zăpezii eveniment organizat sub egida Federaţiei Internaţionale de Schi (FIS).

World Snow Day este o zi în care copiii sunt invitaţi să participe, alături de familiile lor, la activităţile sportive pe zăpada organizate cu acest prilej.

Şcoala de schi “Progressive Sports” te aşteaptă pe pârtia Kalinderu să iei parte la lecţii de schi gratuite pentru copii, dar şi să beneficiezi de reduceri la închirierea echipamentelor de schi, snowtubing, magic-carpet si carusel. În acelaşi timp, ai ocazia să participi la concursuri şi  să te bucuri de premii atractive.

Ce este World Snow Day?

World Snow Day este un eveniment anual pe zăpadă, pentru copii și familiile acestora.

World Snow Day celebrează tot ce înseamnă zăpadă, la nivel mondial.

World Snow Day are menirea de a populariza activitățile recreative pe zăpadă, de a atrage noi copii și tineri și de genera informații utile celor ce participă deja în diferite activități pe zăpadă.

World Snow Day este deschis pentru oricine, atât pentru cei care au descoperit activităţile pe zăpadă, cât și pentru cei ce doresc să se bucure pur şi simplu de farmecul zăpezii.

Școala de schi Progressive Sports Busteni este organizatorul oficial al evenimentului, acreditat de Federația Internațională de Schi (FIS).

 

 

 

 

World Snow Day Busteni - 22 ianuarie 2012 - Partia FunPark Kalinderu

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.