Atestari

 
 

Instructorii nostri sunt atestati de catre FRSB (Federatia Romana de Schi si Biatlon) si sunt membri ai ANSSR (Asociatia Nationala a Scolilor de Schi) si ANMSR (Asociatia Nationala a Monitorilor de Schi).

Tabere ski | Scoala Romana de Schi Tabere ski | Scoala Romana de Schi

Andrei Stefan (fondator Progressive Sports) este monitor-formator de schi gradul I si este unul dintre cei 12 monitori romani care au atestare internationala de predare a schiului alpin in tari precum (AT, BG, CZ, DE, DK, ES, FI, FR, IE, IT, RO, SK) in urma promovarii testului international de schi Eurotest din februarie 2015.

Andrei Stefan | Tabere de ski

 

Scoala de schi “Progressive Sports” este castigatoarea titlului de “Cea mai buna scoala de schi a anului 2014” in Prahova, in cadrul Premiilor Turismului Prahovean al asociatiei ADPT-PH (Asociatia pentru dezvoltarea si promovarea turismului Prahovean).

Tabere de ski

 

Progressive Sports este partener al FIS (Federatiei Internationale de Schi) fiind organizator al evenimentului World Snow Day – Bring Children to the Snow incepand cu editia de debut din 2012.

World Snow Day

 

Progressive Sports este membru acreditat al ACA (American Camp Association) si ICF (International Camping Fellowship) incepand cu anul 2014 si beneficiaza de cele mai moderne resurse si informatii in conceperea programelor de tabere.

Acreditare American Camp Association

 

Toate programele si atelierele/workshop-urile de dezvoltare personala din cadrul taberelor sunt livrate de trainerii companiei NextSteve (co-fondata de Andrei Stefan), companie premiata cu titlul de “Compania Anului 2012 in Educatie” de catre Junior Achievement Romania si “Premiul de Excelenta - Sectiunea Inovatie in Educatie” in cadrul Galei RoCS 2012.